Europe in the World: 1-årigt program

Europe in the World: 1-årigt program

Vil du bruge 7. og 8. semester på at løfte dit journalistiske niveau op i international klasse? Vil du have mulighed for fordybelse i politik, økonomi og kultur på det regionale og europæiske plan og med et globalt udsyn? Vil du være endnu bedre til multimedier? Vil du blive rigtig god til engelsk? Vil du bo seks måneder nær en eller flere hollandske kanaler i Utrecht?

Er svaret ja, så søg om at komme ind på Europe in the World-programmet (EitW). Programmet erstatter dit 7. og 8. semester - med undtagelse af praktikopgaven. Programmet starter i slutningen af august i Utrecht i Holland, og holdet flytter til Aarhus i midten af januar. Der er mundtlig BA-eksamen midt juni.

Hvert hold har typisk deltagere fra omkring ti forskellige lande. Så det er ikke bare et fag, du kommer til at studere. Du får også et internationalt netværk med i købet. Vi forventer 20-25 deltagere på hvert hold. Der er plads til fire-seks studerende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Opholdet i Utrecht udløser et Erasmus-stipendium på knap 2.000 kr./mdr. Du kan desuden tage din SU med.

Der arbejdes på, at én af de kommende danske EitW-studerende kan komme på Alpbach - som Tatiana Tilly, Maria Danmark og Anna fra dette års hold har været på.

For flere informationer: Se www.europeintheworld.com eller kontakt Asbjørn Slot Jørgensen på asbo@dmjx.dk eller Inger Munk på imu@dmjx.dk.

Senest ændret: torsdag den 10. december 2015, 11:24